Technisch presentatie platform

Gecombineerd met webtechnologie voor innovatieve mogelijkheden

structuur

bedrijf.presents2u.com/project

De naam van uw bedrijf is uniek. Wanneer u uw bedrijf registreert voegen wij een hosting pakket toe zodat u direct met uw platform kunt starten.

bedrijf.presents2u.com/project
Presents2U is de naam van dit presentatie platform.

bedrijf.presents2u.com/project

Projecten kunnen machines, systemen of producten zijn. Wij gebruiken technische animatie en moderne webtechnologie om modulaire elementen voor uw project presentatie te maken.

claim your name

eigenschappen

Gecombineerd met webtechnologie voor innovatieve mogelijkheden

updated

Omdat dit platform webgebaseerd is worden alle bewerkingen toegepast zonder de URL opnieuw te hoeven sturen. Dit betekent dat de gebruiker altijd voorzien is van de nieuwste versie. Dankzij de ultra snelle hosting zijn updates zichtbaar binnen enkele minuten.

beveiliging

Online veiligheid is belangrijk. Bescherm uw product presentatie van ongewenste bezoekers. Verleen toegang tot door u geselecteerde (potentiële) klanten met een uniek wachtwoord. Geavanceerde wachtwoordbeveiliging begint al bij een advanced abonnement.

text editor

Werk efficiënt en bespaar tijd dankzij een georganiseerde werkplek. Alles dat u nodig hebt om uw product presentatie bij te werken is inbegrepen in dit platform. Bewerk de teksten zonder enige kennis in codering of website ontwikkeling.

multi admin

Omdat Presents2U webgebaseerd is heeft u geen speciale software of programma’s nodig om de product presentatie te bewerken. Hierdoor kunnen meerdere personen de product presentatie bijwerken met enkel de editor URL.

Aanpasbaar

Wij bieden de mogelijkheid aan om uw product presentatie naar wens in te richten. Voeg uw bedrijfslogo toe, en afhankelijk van uw abonnement kunt u de achtergrondkleur, lettertype, en tekstkleur  aanpassen. Bekijk onze prijzen pagina voor de uitgebreide mogelijkheden.

Probleemloos

Geen email bijlagen. Voeg uw product presentatie URL toe en verstuur uw email. Het  probleem van te grote email bijlagen isverleden tijd!

plugin vrij

Alle benodigdheden voor uw product presentatie zijn inbegrepen in de webpagina, en worden automatisch geüpdate. Hierdoor zijn verouderde plugins verleden tijd.

Centraal

Presents2U is webgebaseerd. Hierdoor is het opgeslagen in een centrale cloud server. Dit betekent dat gebruikers overal, op elk type apparaat uw product presentatie kunnen bereiken.

Uitbreidbaar

Laat uw platform meegroeien met uw collectie technische 3D animaties. Pas uw bedrijfs- of product abonnement aan op ieder moment. Het is snel en makkelijk.

Opstap

Het gebruiken van (sub) systeem animaties betekent dat we uw 3D CAD modellen moeten verwerken. Deze verwerkte bestanden zijn een cruciaal onderdeel van een volledige animatie, waardoor u de volledige animatie kunt bestellen tegen een verlaagde prijs.

Technical Animation case | SpaceX Hyperloop Pod Competition

De beste hosting

Gecombineerd met webtechnologie voor onbegrensde mogelijkheden

ultra snel

Ultra snelle pagina laadtijden zijn cruciaal. Dat  is waarom wij AWS Cloudfront in combinatie met Fastly als hosting gebruiken. Ook bieden wij de optie voor HTTP/2 aan. Hiermee kunnen wij optimale website prestatie garanderen.

betrouwbaar

Hosting via AWS (Amazon Web Services) garandeert 99,99% uptime, wat  extreme betrouwbaarheid betekent. De website downtime is gereduceerd tot een minimum. I.c.m 24/7 monitoring geeft dit enorme bedrijfszekerheid.

schaalbaar

Met meer dan 100 datacenters en servers verspreid over de wereld is er supersnelle dekking via CDN (Content Delivery Network) Hosting is oneindig schaalbaar. Geen verassingen bij piekmomenten.

ssl verbinding

Veiligheid is cruciaal. Dit wordt ook gewaardeerd door zoekmachines. Dit resulteert ook in een betere SEO. Wij leveren standaard SSL security op elke website. Nooit geen beveiligingsproroblemen meer!

AUTO BACKUPS

Elke dag worden er automatisch backups gemaakt van uw product presentatie. Mocht het nodig zijn kunnen wij vele versies terug gaan in de tijd, en zelfs oudere versie van de site terugzetten.

Q&A

Waarom maandelijkse kosten?
Kan dit in mijn huidige website geïntegreerd worden?
Kan ik de broncode krijgen?
Wat als ik al een animatie bij Luxxion heb laten maken?
Kan ik de korte animaties als video bestand ontvangen?
Waarom laadt mijn pagina niet correct?
Welke webbrowsers ondersteunen Presents2U?
Hoe moeten de 3D modellen geleverd worden?